Om oss

 

Intenzo Polymers distribuerar plastmaterial

Intenzo Polymers har vuxit fram med kundens behov som utgångspunkt. Med lång erfarenhet från branschen och samarbete med olika tillverkare tar vi fram materiallösningar som fungerar. Intenzo är ett fristående bolag och har Anderstorp som bas med lager och logistik.Med lång erfarenhet av formsprutning, plastmaterial, produktutveckling, maskiner, robotar och automatiseringar så kan vi ge dig en unik support i ditt arbete. - Tillsammans ger vi dig konkurrenskraft!

 

Plamako i Anderstorp AB - Allt för plastindustrin

I plamakohuset i Anderstorp finns tre företag som alla har plast som gemensam nämnare. Storebror i huset är naturligtvis Plamako som sedan långt tid tillbaka är en av de ledande leverantörerna av utrustning till skandinavisk plastindustri. Plamako levererar maskiner från ledande tillverkare så som bayerska Zhafir specialicerad på fullelektriska formsprutor, hybridmaskiner från Haitian och robotar från Sepro. Vi kan leverera allt du behöver för att bygga upp en hel formsprutningsfabrik.

 

Plamako ser helheten i produktionen och vill bidra till sina kunders lönsamhet. Vi strävar efter att införa morgondagens teknik redan idag. Vi engagerar oss på ett personligt sätt, det ska vara enkelt att göra affärer med oss.

 

Till plamako

 

Plamex AB - Smarta automatiseringar

Hos vår kusin Plamex finner du de smarta automatiseringslösningarna. Plamex har många års erfarenet av stabil och flexibel automation. På Plamex har vi verktygen som krävs. Vi är stolta över vårt program som omfattar ABB och Sepro robotar, Plamex modulsystem, effektiva vision system mm.

 

För utom systemlösningar så erbjuder vi även moduler, fixturer, gripdon, bandtransportörer mm.

 

Vi ser fram emot att få jobba med ditt företag och att addera mera värde genom automatisering.

 

Till plamex

Kontakta oss

Intenzo Polymers AB

Box 27

334 21 Anderstorp

 

Besöksadress: Ågatan 13

 

Växel: 0371 - 58 82 80 (Plamako)

Fax: 0371 - 185 85

 

E-post: christer@plamako.se

 

Youtube: Plamakokanalen ►

 

 

COPYRIGHT © INTENZO POLYMERS AB 2012 | ALL RIGHTS RESERVED

TELEFON: 0371-588 280 | E-POST: christer@plamako.se